COWFUNDING

by vzw GummarusOlv

Nieuwe data

  • start verkoop vakjes: 9 mei 2021

  • cowfunding zelf: 30 mei 2021 om 14.00u

    • Om 14u15 wordt de koe naar het midden van de wei gebracht

Win

  • Hoofdprijs: een 4-gangen diner voor 10 personen

Beloning

  • Vanaf 100 euro steun wordt uw naam of totem vereeuwigd op onze 'wall of fame' in de lokalen

Hoe werkt dat?

  • Wil je meer gedetailleerde informatie, kijk dan snel onder het tabblad 'Reglement'

  • Klik op 'koop je vakjes' voor het formulier om deel te nemen


Bekijk de virtuele weide

Neem een kijkje op onze weide. Hier vind je alle vakjes die te koop zijn op onze weide en waar deze daar juist op liggen. Handig om te plannen welke vakjes je wilt kopen!

Lees meer


C(r)ow(d)funding

Om de verbouwingen aan de scoutslokalen van Scouts Sint-Gummarus en Gidsen OLVV te financieren, organiseert VZW Gummarusolv een crowdfunding. Het doel van deze crowdfunding is om 15.000 euro op te halen aan de hand van een spelletje ‘Schijt Je Rijk’. Onze cowfunding vervangt heel wat winstgevende activiteiten die tijdens dit corona scoutsjaar niet kunnen doorgaan en hoopt daar nog een schepje bovenop te doen!


Hoe deelnemen?

Eerst en vooral steun je met élke bijdrage de verbouwing van onze lokalen. Maar indien je vakjes wil kopen doe je dit zo:

Klik op een ‘koop je vakjes’ – button en je wordt doorgestuurd naar ons aankoopformulier. Per bijdrage van 25 euro kan je één vakje kopen en dat stukje van onze virtuele weide op jouw naam laten zetten. Vul zeker ook de schiftingsvraag in!

Na betaling wordt jouw keuze voor iedereen zichtbaar op onze virtuele weide op de website.


Prijzen

Per aankoopschijf van 100 euro wordt je naam of totem vereeuwigd op een houten schijfje dat zal worden opgehangen aan onze ‘Wall of fame’, ergens in de nieuwe lokalen. Laat onze koe als eerste haar grote behoefte vallen op jouw vakje, dan win je een heus viergangendiner in ‘fouragestijl’ voor 10 personen. De volledige uitleg vind je in het wedstrijdreglement.


Livestream finale

We verkopen vanaf zondag 9 mei online vakjes van een echte weide. Op zondag 30 mei volgt de grote finale en laten we een koe los op deze weide. Het vakje waar zij als eerste haar grote behoefte laat vallen, wint de hoofdprijs! De hele finale is door iedereen online te volgen via een livestream.

bekijk het eventWaarom deze cowfunding?

Wil je graag meer weten over het meeslepende verhaal van de renovatie van onze scoutslokalen en wat we met de opbrengst van deze cowfunding zullen realiseren?Volg onze online avonturen

Bedankt aan onze sponsors