Sponsors

Bedankt aan onze sponsors!

Hieronder lees je een woordje uitleg over onze sponsors. Bezoek gerust hun website door een simpele klik op het logo.

Customatics is een high-end custom installer.


Wij bieden residentiële automatisatie en audiovisuele oplossingen aan die naadloos worden geïntegreerd tot één gebruiksvriendelijk geheel.

Door onze merkonafhankelijke expertise kan u op ons beroep doen voor advies, kleine integraties tot volledige totaalprojecten.


Perdieus uitvaarten is reeds jaren een vaste waarde in Mechelen voor een tot in de puntjes verzorgde uitvaart van uw dierbaren.


Vers bereid, is onze specialiteit.

Wij staan voor kwaliteit en bij ons is de klant nog echt koning sinds de opening in 1985. Wij bieden u service op maat en weten perfect in te spelen op al uw wensen.

De tijd dat bij een Keurslager enkel vlees te verkrijgen was, ligt al lang achter ons. Ook voor salades, koude schotels en traiteurgerechten kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit, elke dag opnieuw.


Industrialise BV is a young start-up company that is founded to support you during the transition from R&D activity to volume production and product launch.


ART Robotics develops high end, integrated solutions in the domain of robotics, IoT & AI

to create smart and sustainable cities.


We are a Belgian clean-tech startup.

By developing innovative robotic systems we want to reduce negative effects on people and the environment.


Bij Frituur Classic, op de hoek van de Oude Liersebaan en de Liersesteenweg te Mechelen, vind je de lekkerste frieten en frituursnacks.


Al 3 generaties lang kan je in onze bakkerij terecht voor een uitgebreid assortiment van brood, patisserie, pralines, taarten en tal van andere lekkernijen.


Dit familiebedrijf wordt geleid door Lionel De Ruyter en draagt authenticiteit en ambachtelijkheid hoog in het vaandel.

​Je mag er zeker van zijn dat uw producten steeds dagvers en artisanaal bereid zijn met de grootste zorg en een jarenlang vakmanschap.